IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Twitter увеличава партньорствата си в сферата на съдържанието в Азия

Компанията се опитва да разшири възможностите за предлагане на интерактивно съдържание

12:00 | 18.08.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Twitter обяви, че планира да увеличи партньорствата си в сферата на съдържанието в Азиатско-тихоокеанския регион и Близкия изток, предава Ройтерс.

Компанията разкри, че е назначила базирания в Сингапур Риши Джайтли за свой директор, който да ѝ помогне да направи този ход на ключови пазари като Австралия, Индия и Япония, както и да разшири дейността си в Китай, Хонконг, Тайван, Макао и Югоизточна Азия.

Twitter все по-агресивно разширява възможностите за публикуване на снимки, видео и интерактивно съдържание.

Наскоро тя премахна ограничението от 140 знака в личните съобщения, които потребителите могат да изпращат помежду си. Новината за тази промяна беше обявена скоро, след като главният изпълнителен директор на социалната мрежа Дик Костоло обяви оттеглянето си. Временно изпълняващ длъжността в момента е единият от съоснователите на Twitter – Джак Дорси.

Скоро след като той зае поста, Дорси успя да насърчи индиректно курса на акциите на компанията. От Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ обявиха, че той и част от членовете на Борда на директорите са разширили значително своето портфолио в Twitter.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:38 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още