IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Vivacom пуска електронна книжарница

За първи път у нас услугата предоставя и възможност за наемане на електронни книги

15:57 | 09.04.12 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
И Vivacom пуска електронна книжарница

Днес Vivacom обяви старта на VIVA books – новата електронна книжарница на телекома, която ще предлага е-книги за различни устройства.

Заглавията според създателите му са над 1200, а цените са с 40% по-ниски от тези на хартиените издания, като за улеснение на клиентите покупката ще се добавя директно към месечната сметка за съответната услуга, която ползват, съобщиха от телекома.

Специалната платформа е изградена в партньорство с най-голямото издателство в България – Ciela.

За първи път у нас услугата предоставя и възможност за наемане на електронни книги.

Очаква се това да е една от най-търсените и използвани от студенти и професионалисти възможности, тъй като в каталога ще присъстват и заглавия на бизнес тематика, издавани от Ciela. Един клиент може да наема до 5 книги на месец, да ги пренаема, както и да се абонира за услугата, ако желае да чете често, без да се налага да купува съответните издания, които го интересуват. 

Както закупените, така и наетите издания могат да бъдат свалени и отваряни на до 5 различни устройства. Всеки месец във VIVA books ще има по една книга на по-ниска цена, като сега „Телесни плевели“ на Алек Попов може да бъде изтеглена безплатно.

Най-големият оператор Мобилтел също има своя е-книжарница - M-Tel eBook. За да купувате книги от там, трябва да сте абонат на оператора и да имате мобилен номер, към чиято сметка ще бъде удържана сумата на избраните заглавия.

Както М-Тел, така и Vivacom предлагат безплатни заглавия, сред които много класическа българска литература. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:13 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
bg.georgy
преди 12 години
Oткакто имам електронен четец прочетох около 15, преди това за 5 години - 3Купувам си ги главно през Библио.бг http://biblio.bg/електронни-книги
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 0
0pk
преди 12 години
Я споделете, колко електронни книги сте прочели? :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още