IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nokia обяви премиум версия на Nokia Music

Nokia Music + е сравнително изгодна спрямо конкурентните услуги

16:18 | 28.01.13 г.
Автор - снимка
Създател
Nokia обяви премиум версия на Nokia Music

Изпитващият криза финландски производител на мобилни устройства Nokia обяви премиум версия на своята стартирала миналия септември услуга за музикален стрийминг, който досега можеше да се ползва само на смартфони от серията Lumia.

За разлика от безплатната версия, абонаментната версия "Nokia Music +" разрешава срещу такса от 3,99 евро на месец неограничено сваляне на музика.

"Прекарваме много време, изслушвайки как хората използват услугата, и успяхме да намалим броя на прескочените песни наполовина. Това е комбинация от нашите системи и музиколози, които разбират и оформят Nokia Music около потребителите", казват от компанията в своето официално съобщение.

Една от новите възможности на Music+ ще е възможността за прескачане на песни. Към нея е добавена и функция за запаметяване на плейлистове за слушане без интернет връзка.

Потребителите на безплатната услуга са ограничени при свалянето на четири микса, които съдържат много часове мизка и могат да бъдат просвирвани и без активна връзка към интернет. В услугата има и над сто музикални канала, умело подбрани за вас от нашия каталог с над 15 милиона парчета.

Платената версия Nokia Music+ обаче представя парчета с осемкратно по-високо качество за сваляне, отколкото безплатната версия.

Друга новост на абонаментната версия е показването на текстове на песните, които се просвирват в момента, като дори е възможно това да става и във формат за караоке.

Премиум изданието на Nokia Music+ ще се появи идната седмица. 3,99 евро на месец е сравнително изгодна оферта, защото сравнимите услуги Deezer, Simfy или Spotify изискват за подобни услуги суми от над 9,99 евро на месец.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още