IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елeн Герджиков заема поста на Андрей Иванов в Столичния общински съвет

Късно вчера ръководството на ГЕРБ е освободило Иванов като председател на СОС

09:42 | 11.01.12 г. 1
<p>
	Андрей Иванов &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Снимка: БТА</p>

Андрей Иванов         Снимка: БТА

Ръководството на партия ГЕРБ освободи от поста председател на Столичния общински съвет (СОС) Андрей Иванов и предлага на негово място да бъде излъчен Елен Герджиков. Самият Иванов запазва ръководното си място в столичната организация на ГЕРБ.

Това съобщи зам.-председателят на партията Цветан Цветанов на извънредна пресконференция рано тази сутрин, излъчена директно по БНР. Решението е взето на снощното заседание на партийното ръководство, след като по рано през деня Андрей Иванов е обсъдил освобождаването на поста с премиера Бойко Борисов.

Оставката на Иванов е по негово искане и не е свързана с тиражираната информация за евентуалното му участие в конкурса за електронното обслужване на общината, 

съобщи още Цветанов. Самият Иванов обясни решението си с невъзможността му през последната година да съвместява двата поста в столичната община и в партийната органиазция в София.

Цветанов поясни, че на заседанието на групата съветници от ГЕРБ днес ще бъде предложен Елен Герджиков за поста председател на съвета.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:08 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
Спящият бик
преди 12 години
Така ги правеха смените и по времето на Тодор Живков.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още