IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сидеров: Няма да се обединяваме с когото и да било

"Атака" няма да подкрепи нито едно предложение за председател на Народното събрание, независимо дали е от БСП, ГЕРБ или ДПС, заяви лидерът на партията

11:39 | 21.05.13 г. 15
<p>
	<em>Лидерът на &quot;Атака&quot; Волен Сидеров </em>Снимка: <em>БТА</em></p>

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Снимка: БТА

Ние няма да подкрепим нито един предложен председател на парламента, нито един предложен кабинет и министър-председател в състава на този парламент. Това заяви категорично лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров по време на речта му на откриването на 42-рото Народно събрание.

Сидеров направи коментар по повод информацията и спекулациите в медийното пространство, които сочат, че БСП, ДПС и „Атака“ ще се опитат да съставят програмно правителство. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на няколко пъти заяви, че това програмно правителство ще е прикрита „тройна коалиция“.

Сидеров заяви, че въпросните спекулации са крайно неверни и нямат нищо общо с действителността.

„Ние категорично нямаме общо с каквато и да е било коалиция, с нито една партия. Казвал съм го не веднъж и ще го

повторя пак и пак. Партия „Атака“ ще бъде единствено коректив и ние няма да се обединяваме с когото и да е било. Ние ще наблюдаваме процесите, ще наблюдаваме реформите, които трябва да се въведат, но ние сме не дошли за депутатски места. А за промяна в състояние на българския народ“, заяви Сидеров.

"Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви коалиции, защото ще срещне отпора на "Атака". ГЕРБ достатъчно рекетира българския бизнес. Служебният кабинет оттук нанатък е обекти на прокуратурата, следствието и нищо повече.

Г-н Борисов, аз не купувах депутатите както вие, винаги съм заставал с лицето си пред депутатите пред Народното събрание. Господин Борисов, спрете с интригите и спекулациите си!“, допълни още лидерът на "Атака" от трибуната.

„Ние не можем да имаме нищо общо с ДПС, които са антиконституционна партия. ГЕРБ не  пипна нито един депутат на ДПС. Напротив - всички получиха политически чадър. Както получиха всички, които се опитваха да провалят „Атака“. Планът да провалят Атака, се провали“, увери той.

Сидеров обеща, че "Атака" ще контролира и ще бъде гарант за тези хора, които са се противопоставили на предишното правителство. "Ние сме изключение и ще останем изключение. Ние сме автентичната партия, създадена от желанието на българския народ", обяви той.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:44 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

15
rate up comment 0 rate down comment 1
tonitov
преди 10 години
Къде сте гласоподаватели за АТАКА. Срам, как успя да Ви подведе и да гласувате за тоя дето вече ептен изкука. Гледайте си избора и се наслаждавайте на идиотщините му и чакайте да ви ОПРАВИ в буквалния смисъл.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 0 rate down comment 0
georgi.benevolenet
преди 10 години
Цялото правителство и БНБ са подслушвани с контрол на съзнанието на мрежата на Мтел с подкрепата на ЕК и ЕЦБ. Калин Христов, Мариела Ненова, Андрей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ограбиха икономиката, а вие (или капитала зад банките в картел) го направихте финансов министър. Калин е с контрол на съзнанието с имплант и връзка с мрежата на Мтел, нещо нормално за съвременните технологии и обслужва интереси. Същото важи и за посочените по-горе - явно като направиш балон, този с печалбите те взима на работа да получиш дял! Като работех в БНБ за малко, след като на някой в ЦЕУ на Сорос ни преподаваха как се организира криза и картели, те се опитаха да ме накиснат за кредитната експанзия за надуване на балон на фондовата борса и жилищния пазар довели до съответно спад от 20 млрд + 10ки млрд+10 млрд лоши кредити. Най-глупавото, е че ги оставате на длъжност и ще продължават да ви мамят. Не е важно, че са квалифицирани, важно е че са корумпирани.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 1 rate down comment 1
nelva
преди 10 години
ЗАЩО ТОЗИ ИНДИВИД ХАРЧИ НАРОДНАТА ПАРА КАТО САМО ЛАЕ И НИЩО НЕ ПРАВИ!ДА СИ СТОИ В ЛУКСОЗНИЯ ФАЙТОН И ДА СЕ ВОЗИ САМОДОВОЛНО ИЗ СТРАНАТА !НЕКА СИ МИСЛИ ,ЧЕ НЯКОЙ МУ ВЯРВА.НЕ МУ Е МЯСТОТО В ПАРЛАМЕНТА ОТ ПАРЛАМЕНТАРИЗЯМ НЕ РАЗБИРА,А ОТ ЛАЕНЕ ДА !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 10 rate down comment 5
adimom
преди 10 години
БОЛЕН СИДЕРОВ САМО СЕ ПРАВИ , ЧЕ ГИ ПОДДЪРЖА .......ИНАЧЕ ЩЯХА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ И ДА ГЛАСУВАТ ...... НА КОГО РАЗПРАВЯ, ЧЕ Е ПРОТИВ БСП И ДПС. НЕКА ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ТОЙ ПРОСТО Е ЕДИН ЛУД ЧОВЕК, ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ И БЕЗ НИКАКВИ ПРИНЦИПИ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 12 rate down comment 3
v_tin
преди 10 години
Ако герб са искали да фалшифицират изборите, то те можеха да го направят - целия репресивен апарат е в техни ръце и също като как ще обясниш това че според анонимници разни ЦВ. подслушва, следователно той трябва да е наясно с всеки един ход на противника и да има изпреварващ такъв. Как не се появи нито един компромат за Гея или феса , а само за ББ. Колко коли са необходими и колко трябва да са големи двойните дъна/може би трябва да са камиони/?? Ако си чел добре информациите, излеза такава, че има и доста печати около1300бр повече. Може да звъннеш на пчеличката да оповести и това.Глупостите на достойните полицаи, прокурори и други такива граждани трябва да се преследват от полицията. А относно правителство на БКП те съветвам да прочетеш накратко http://***.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5566791Цялото писмо може да го видиш в петициитеМетоди Андреев казва много добре " На практика беше извършен държавен преврат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 17 rate down comment 0
Chick-Chirick
преди 10 години
Е то това е красотата. Сидеров ако се регистрира и даде кворум, то тогава ако не гласува пак се получава днешната ситуация. Всичко си минава с гласовете на БСП и ДПС, но Сидеров трябва да каже защо прави възможно едно такова гласуване. Той пак подкрепя макар и негласно. Трудно ще даде отговор. Ако ГЕРБ устискат да не се регистрират гледай само какво става. Атака няма как да гласува против. Направи ли го това са си нови избори. Без Атака БСП и ДПС нищо не правят. Супер шега. Тука обяснявам на колегите от сутринта какво става в БГ. само цъкат с еъик и се смеят. Голям купон.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 6 rate down comment 2
mathematician
преди 10 години
Другият път като ГЕРБ не се регистрира. Атака пък ще се регистрират.Ще има кворум и те ще си гласуват против - всички доволни. ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 7 rate down comment 3
ZoneP
преди 10 години
Искам да благодаря за 13-те похвали и трите против за 1 час ! Давате ми надежда ! Хубав ден !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 10 rate down comment 4
Chick-Chirick
преди 10 години
Спокойно. Нямат начин да се крият зад отказа за регистрация. Сега ако ГЕРБ също не се регистрират, няма как да се гласува. Волен ще трябва да се покаже на слънце или да се разпусне Парламента. А и да кажа само, ако някой си е помислил, че Атака седнаха на Европейския Химн от "патриотизъм". Няма такова нещо. Просто от ДПС така са им го ... отзад, че прав не се е издържало повече. А нали са и повече като бройка, явно при някои даже са повторили за да минат всички. Така е честно. Никой не ги е карал да се гъзят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 38 rate down comment 6
ZoneP
преди 10 години
"Няма да се обединяваме с когото и да било" и в същото време "Болен Лидеров" и депутатите от атака не се регистрираха за първото заседание на парламента И ДАДОХА КФОРУМ НА ДПС И БСП за да си гласуват каквото пожелаят. Бившите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, техните мрежи отново са на власт. Честито български ПОДАННИЦИ и КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ.За мислещите граждани моите най-искренни съболезнования.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още