IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЦБА стъпва и в Стара Загора с 4 магазина

До момента дружеството има 39 магазина във Варна, Добрич, Търговище, Русе, Велико Търново, Габрово и София

11:43 | 08.12.10 г. 1
ЦБА стъпва и в Стара Загора с 4 магазина

ЦБА Асет мениджмънт вече ще има и 4 магазина в Стара Загора, които са първите му в този град и първите в Южна България, като се изключат двата магазина в София, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

Дъщерното дружеството ЦБА Франчайз Юг ООД е сключило договори за наем на 4 магазина в Стара Загора за срок от 10 години. Помещенията са с площ между 233 и 308 кв. м.

Откриването на супермаркетите е днес, 8 декември, като те ще работят като франчайз обекти, част от търговската верига на ЦБА Асет Мениджмънт.

До момента дружеството има 39 магазина в областите Варна (9 магазина във Варна и 1 в Провадия), Добрич (един магазин в Добрич и един в Каварна), Търговище (4 магазина в Търговище и един в Омургаг), Русе (6 магазина), Велико Търново (6 магазина във Велико Търново и по един в Горна Оряховица, Стражица и Павликени), Габрово (3 в Габрово и един в Дряново) и София (два магазина в кварталите Люлин и Свобода).

В началото на декември ЦБА Асет Мениджмънт обяви, че е получило кредит от Банка ДСК в размер на 3,3 млн. евро за изграждането на логистична база в гр. Дебелец. Лихвата по кредита е 5,831%.

За деветмесечието ЦБА отчита 89,4 млн. лв. консолидирани продажби, като спадът на годишна база е с 6,92%. Само за третото тримесечие на годината се отчита понижение с 2,57%.

За последните 12 месеца акциите на ЦБА Асет Мениджмънт поевтиняват с 4,29% до 0,938 лв. за акция и 18,95 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

ЦБА Асет Мениджмънт АД(CBAM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:58 | 23.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
valroudev
преди 13 години
смешници !! тия магазини са от 10 години в Стара Загора !! били стъпвали сега !! фалит е това което тях ще ги настъпи !! смешна жалка българска компания !! с жалки магазинчета !!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още