IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво вещае секторът на имотите за еврошампионата по футбол

Португалия ще е шампионът на Евро 2012, според анализ на водеща консултантска компания от сектора на имотите

14:30 | 07.06.12 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	Olympic Stadium в Киев - стадионът, на който ще се реши финалната битка за титлата на Евро 2012.<em> Снимка: UEFA</em></p>

Olympic Stadium в Киев - стадионът, на който ще се реши финалната битка за титлата на Евро 2012. Снимка: UEFA

Португалия ще бъде новият шампион на Евро 2012, сочи прогноза, изготвена въз основа на фундаментални исторически фактори от сектора на имотите.

Португалия, която в момента се нарежда на 5-о място в световната класация на FIFA, има най-големи шансове за победител в първенството, въпреки че е в т. нар. „група на смъртта“ заедно с Германия, Холандия и Дания, показват резултатите от проучване на международната консултантска компания Jones Lang LaSalle.

Прогнозите сочат ожесточена битка на финала, като Португалия ще вземе надмощие над Хърватска на финала.

На базата на конкретни фундаментални показатели от пазара на имоти като инвестиционна възвръщаемост, наемни нива и незаетост, традиционните подгласници Англия вероятно ще оцелеят до полуфиналите, заедно с Русия, смятат от компанията.

Изненадващо настоящият европейски шампион Испания, както и футболната сила Германия, които са сред фаворитите за титлата, не се очаква да преминат групите и ще бъдат елиминирани от аутсайдери, които имат различни фундаментални характеристики на пазара на имоти.

Домакинството също няма да помогне. Домакините Полша и Украйна, класирани на дъното в подреждането на FIFA съответно на 65-а и 50-а позиции, също едва ли ще преминат фазата на групите.

„Въпреки че всички погледи по света ще са вперени във футболни звезди като Роналдо, Рууни и Робен, по-внимателен поглед върху фундаментите на имоти във всяка страна разкрива някои интересни закономерности от резултатите от предишни първенства“, коментира Робърт Стасен, директор Проучвания капиталови пазари за Европа, Близкия Изток и Африка в Jones Lang LaSalle.

„Това означава, че можем да ползваме резултатите при имотите за прогноза за резултатите на терена. Това може да е изцяло фентъзи футбол, но може и да помогне на онези, които се опитват да предскажат резултатите и също показва колко е важно да се разбира представянето на имотите“, добавя той.

Вижте прогнозите на Jones Lang LaSalle за Евро 2012

Последна актуализация: 10:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
LuckyYou
преди 11 години
ОК аз направих модел за европейското първенство според миграцията на прелетните птици, популацията и продължителността на живота им. Според нея обаче победител ще бъде Испания!!!! Може и да е чисто съвпадение, че този отбор се води за най-силния в момента, а може и все пак моят модел да е по-добър.П.С. - Инвестор - Спрете бозата!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още