IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Апартамент в Манхатън обявен за продажба за 44 млн. долара

Имотът в момента разполага с пет спални и седем бани

12:33 | 08.09.12 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Така изглежда една от стаите в луксозния имот. <em>Снимка: International Realty&nbsp; </em></p>

Така изглежда една от стаите в луксозния имот. Снимка: International Realty 

Нов уникален апартамент се появи в списъка на брокерите на имоти в Ню Йорк. Имотът се намира на Central Park West 15, в Горен Уест Сайт, Манхатън, и е на две нива, разположен на 24-и етаж с обща площ от 3953 кв. фута, пише Wall Street Journal.

Почти целият апартамент, който се продава за 44 млн. долара, е покрит с прозорци, разкриващи уникална гледка към Централ Парк. В сегашната си конфигурация апартаментът разполага с пет спални и седем бани.

Продавачът според публичните регистри е Нийл Уитроул, пенсиониран президент на компания, която произвежда парни бани и душове. Уитроул, който не е открит от вестника за коментар, е закупил единия от апартаментите, които по-късно е съединил, през 2008 г. за 7,8 милиона долара. Оттогава той е бил основно реновиран и разполага с баня с парни душове и аромотерапия, твърди Роберта Голубък от International Realty на Sotheby's, водещ брокер на продажбата. През 2010 г. г-н Уитроул е платил още 8,9 млн. долара за втория апартамент, показват публичните регистри.

Също така за продажба в сградата е обявен и имот от два съединени имота на 35 етаж, за които се искат 95 млн. долара. По-рано тази година мезонет в сградата беше продаден за  88 милиона долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
ivan.kostov.39
преди 11 години
тази цеа показваклко струвт книжните пари :(
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още