IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

НАП готви нов търг за почивна база в Балчик за над 1 млн. лв.

Сградата край морето е на четири етажа и има разгъната застроена площ от 1848 кв. м

10:20 | 13.11.14 г.
НАП готви нов търг за почивна база в Балчик за над 1 млн. лв.

Националната агенция за приходите (НАП) ще предложи отново на търг почивна база в Балчик с начална цена за наддаване 1 184 589 лева, съобщиха от офиса на приходната администрация в Добрич.

Сградата край морето е на четири етажа, с разгъната застроена площ от 1848 квадратни метра и е построена в поземлен имот, който надхвърля 1600 квадратни метра. В имота е построен и кухненски блок, който разполага с два асансьора за продукти и отпадъци, както и с две хладилни камери.

Стартовата цена за търга, който НАП ще обяви в средата на декември, е с 500 хил. лева по-ниска от първото наддаване, посочва пред БТА Красимир Павлов, експерт в звено "Комуникации".

Публични изпълнители вече продадоха на търгове имоти на длъжници в Добричка област, допълват от офиса на НАП. В бюджета са постъпили 88 500 лева от тайното наддаване за нива и апартамент. До крайната мярка се е стигнало, след като собственикът на земеделския парцел от над 31 декара в село Бенковски е отказал да изпълни задълженията си към хазната.

Апартаментът на друг собственик в центъра на Добрич с площ 77 кв. метра е бил незаконно придобит и е отнет от съда в полза на държавата. Постъпленията от продажбата на жилището са 44 500 лева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още