IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли балон на жилищния пазар у нас?

Към момента ситуацията на пазара не отговаря на дефинициите за балон, смятат експерти

16:04 | 19.10.21 г. 14
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Последна актуализация: 08:16 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 8 rate down comment 2
nkavrakov1982
преди 2 години
Стига с тая мантра че сега е различно ,това е най-глупавото което може да си мислиш.Кое му е различното ?Парите които са спящи от къде разбра че ще отодат в имоти ?Има още десетки инвестиционни активи и начини къде ,къде по-ликвидни за да се инвестират тези пари .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 3 rate down comment 9
xapoznai
преди 2 години
Имотите са дългосрочна инвестиция. Тези, които купиха 2008г и те мислеха до 2015, че са се набутали, но отдавна им се смени светогледа. Като всяка инвестиция и тази може да се окаже лоша, но в общия случай не е така. Колкото до лихвите, може да се говори много, но няма да се случи нищо драматично. Ситуацията спрямо 2008г е коренно различна има много спящи пари.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 10 rate down comment 1
nkavrakov1982
преди 2 години
Самите те не се усещат че вече хората се дразнят на такива констатации и се отдръпват от пазара .Навсякъде навън се говори за обръщане на лихвената политика,но тук типично както беше и през 2008 *** до последно успиват с надеждата да се набутат максимално повече хора на тези цени
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 14 rate down comment 1
Dr. Vatnikov
преди 2 години
"На този етап не може да се говори за балон на жилищния пазар у нас, смятат брокери и банкери." ------------ Ааахахахаааха! Ми да, цените даже тепърва почвали да растат, така са си говорили на тоя събор за самонадъхване.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още