IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-четените положителни новини през 2021 година?

Отново се засилва интересът на хората към участие в лични каузи, твърди Десислава Иванова

17:25 | 29.12.21 г.
Кои са най-четените положителни новини през 2021 година?

През 2021 г. за пръв път сред най-четените положителни новини попадат тези, посветени на каузи. Това каза пред Bloomberg TV Bulgaria Десислава Иванова, гл. редактор на Uspelite.bg,

Тя добави още, че доста екологични новини, а също и спортни, са били сред най-четените.

„Изпращаме доста странна и интересна година, но въпреки това добрите новини не спираха", каза Иванова. 

Като тенденция Десислава Иванова очерта засиленият интерес на хората към участие в лични каузи. "Имаше някакъв вид отдръпване от този вид благотворителност, заради скандалите през 2020 г. с голяма платформа. Смятам че е добре, че хората се завръщат отново към това да искат да помогнат", каза тя.

„От общите каузи, "Капачки за бъдеще" беше една от най-големите, както всяка година, но на преден план излязоха и три лични каузи на различни хора, като две от тях не са свързани с деца, което не е типично", обясни още Иванова.

Тя сподели още, че сред новините за млади предприемачи най-четена е била тази за поставяне на машина за санитарни продукти.

„Почти винаги най-четената новина е спортна и тази година това бе отборното ни класиране за първи път в историята по канадска борба“, сподели Иванова. Сред най-четените новини бяха и няколко почиствания, добави още тя.

Вижте целия коментар във видеото на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още