IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драголюб Ралчев е новият изпълнителен директор на Република Холдинг

Веселин Ралчев е изпълнителен директор и в АВ Билдингс, където Драголюб Ралчев е директор за връзки с инвеститорите

16:41 | 08.09.06 г.
Драголюб Ралчев е новият изпълнителен директор на Република Холдинг
Драголюб Ралчев е новият председател и изпълнителен директор на Република Холдинг АД-София, съобщават от Българска фондова борса.

С решение на Софийски градски окръжен съд от 1 септември бе заличен старият съвет на директорите, който бе в състав Цветелина Танева, Николай Атанасов и Иван Иванов и бе вписан новият с членове Драголюб Ралчев, Ивайло Медникаров и Мария Димитрова.

Република Холдинг премести и седалището си, като адресът на управление вече е на ул. Цар Асен 7.

През февруари 2006 г. Веселин Ралчев придоби 48 817 броя, или 41,98% от капитала на Република Холдинг на цена от 5,30 лв. на акция, или за общата сума от 259 хил. лв. Останалите акционери са Кредитконсулт ООД и Промкомплект АД, имащи съответно 15,07 и 12,62%.

Веселин Ралчев е изпълнителен директор и в АВ Билдингс, където Драголюб Ралчев е директор за връзки с инвеститорите. От своя страна Република Холдинг притежава 50 350 акции от капитала на АВ Билдингс.

Последно акциите на Република Холдинг се търгуваха на цена от 2,16 лв., а тези на АВ Билдингс на ниво от 6,00 лв. за ценна книга.



Свързани компании:

А.В. Билдингс АД - София(4AO)

Република Холдинг АД(HREP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:06 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още