IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Hallmark започва снимките на нов игрален филм в Св. св. Константин и Елена

Първият български морски курорт предлага перфектната комбинация от природна красота и културно наследство, която ще служи като впечатляващ фон за новата продукция

15:39 | 22.05.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Св. св. Константин и Елена
Снимка: Св. св. Константин и Елена

Hallmark, водеща компания в развлекателната индустрия, известна с продукциите си, които обединяват семейството и приятелите чрез топли и вдъхновяващи истории, избра курортен комплекс Св.св. Константин и Елена като локация, в която да осъществи новата си филмова продукция.

Първият български морски курорт предлага перфектната комбинация от природна красота и културно наследство, която ще служи като впечатляващ фон за новата продукция на Hallmark. Св.св. Константин и Елена е известен със своите живописни плажове, термални извори и уникална архитектура, които ще добавят автентичност и визуална привлекателност на филма.

Мениджмънт екипа са изключително горди, че за пореден път курортът се превръща в снимачна площадка за международни продукции, и се радват на новото партньорство с водещия телевизионен канал Hallmark Channel.

За Hallmark Channel:

Hallmark Channel, собственост на Hallmark Cards, Inc., е водещата 24-часова кабелна телевизионна мрежа на Hallmark Media. Като водеща дестинация в страната за качествено и приятно забавление, Hallmark Channel изпълнява 100-годишното наследство на марката Hallmark. Линията от оригинално съдържание на мрежата включва филми, сериали в праймтайма и специални предавания. Посветен на това да помага на зрителите да празнуват празници, сезони и специални моменти от живота, Hallmark Channel е дом на множество годишни програмни събития, включително изключително успешното „Отброяване до Коледа“, което се превърна във феномен на попкултурата и любима празнична традиция за милиони зрители. Програмата на мрежата се допълва от някои от най-класическите телевизионни комедии и сериали, включително „Златните момичета“, „Фрейзър“ и „Реба“. 

Последна актуализация: 15:41 | 22.05.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Туризъм виж още
Финанси виж още