IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 признака, че бизнесът ви се нуждае от фулфилмънт услуги

Има няколко ключови фактора, които да предвидите, за да ви помогнат в процеса на вземане на решения

09:42 | 07.05.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: elements.envato.com
Снимка: elements.envato.com

Готови ли сте да разширите бизнеса си и да не спирате да постигате целите си? Има няколко ключови фактора, които да предвидите, за да ви помогнат в процеса на вземане на решения.

Струва ли ви се, че ви е трудно да поддържате растежа на бизнеса си? Тази статия ще ви помогне да разберете дали се нуждаете от фулфилмънт услуги, за да продължите да се развивате на пълни обороти. 

Разширяване на бизнеса

Забелязали ли сте, че съхраняването на продуктите изисква повече пространство, а опаковането им за изпращане отнема много време? Ако не можете да отделите повече ресурс, NEXT BASKET идват на помощ. 

Те не само ще се погрижат за безупречно работещата ви платформа за онлайн магазин, но и ще ви осигурят складово място и пълна грижа за куриерските услуги. Екипът ще опакова пратките и ще ги изпрати към крайния потребител. 

В крайна сметка, когато бизнесът ви се разширява, логистиката не е единственото нещо, за което да мислите, нали? Отделете време за по-важните неща, NEXT BASKET ще се погрижат за всичко останало.

Липса на място за съхранение

Както споменахме и по-рано, прогнозирането на инвентара може да бъде предизвикателство, когато имате успешен бизнес. Ако не го направите правилно, ще се окажете с претъпкан склад и никакво останало място.

Допълнителното складово пространство ще ви позволи да продължите да разраствате бизнеса си, за да задоволите търсенето на клиентите си. Така няма да ощетявате себе си от добри възможности, а клиентите от продуктите, от които се нуждаят.

Нарастващи разходи 

Малките бизнеси могат да използват ресурсите си възможно най-много, за да избегнат допълнителни такси, което им позволява да имат контрол. Въпреки това, в определен момент от растежа си, те трябва да коригират своята стратегия, за да останат конкурентоспособни. 

Аутсорсинг услугите са от полза за разрастването на вашия бизнес. Възможно е да се притеснявате от бюджета, който трябва да отделите за тях, но когато изчислите разходите, картинката не е толкова плашеща. Отделяйки пари за труд, оборудване, консумативи и др., с изненада ще разберете, че е по-рентабилно да потърсите аутсорсинг услуги.

Освен това ще разполагате с повече време и капитал за развитието на бизнеса си. Отхвърлянето на повтарящите се и досадни задачи ще ви даде възможност да се съсредоточите върху по-важни неща.

Удовлетворението на клиентите намалява

Когато бизнесът ви е още малък и предлагате неголям брой артикули – всичко е лесно. Вземате продукта от рафта, поставяте го в опаковката и добавяте етикет. Нещата обаче могат да станат много предизвикателни, ако бизнесът ви се развива и вече предлагате не пет, а хиляда продукта.

Днешните клиенти имат високи изисквания и не прощават грешките лесно. Те държат да отговорите на техните очаквания в рамките на първата поръчка. При ръчното управление винаги има място за грешка, независимо колко добре познавате инвентара. Възможно е да забравите, че някой артикул се е изчерпал и така да разочаровате клиентите си. 

С фулфилмънт услугите, можете да получите допълнителна помощ за управление на инвентара си. Така си гарантирате, че няма да се получават грешки с артикулите и процесът ще бъде добре контролиран. 

Накратко, ако усещате, че ви става все по-трудно да управлявате бизнеса си с разрастването му, вероятно имате нужда от помощ за рутинните задачи. Не губете повече време и ресурси!

Компаниите като NEXT BASKET могат да ви помогнат да рационализирате работния си процес. В допълнение, ще получите не само помощ, но и съвети за изпълнение на рутинните задачи. 

Последна актуализация: 09:42 | 07.05.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още