IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Смарт Органик" прекрати договора си с "Карол"

Мярката влиза в сила със задна дата – от 1 август

13:27 | 08.08.22 г.
Снимка: БФБ АД
Снимка: БФБ АД

Още една компания от пазара BEAM на Българската фондова борса (БФБ) прекратява договора си със своя посредник при предлагането.

След като "Син Карс Индъстри" АД прекрати договора си с "Елана Трейдинг" през февруари, производителят на биохрани „Смарт Органик“ АД обяви, че прекратява договора си с „Карол“ АД като съветник за пазар BEAM.

Мярката влиза в сила със задна дата – от 1 август.

„Страните ще считат отношенията помежду им, свързани с прекратения договор, за изцяло и окончателно уредени и декларират, че нямат имуществени претенции една към друга във връзка с прекратения договор“, посочва се в съобщението.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината

Сега „Смарт Органик“ ще трябва да сключи договор с нов съветник за BEAM пазара. БФБ изисква тези договори да са за период от минимум 2 години.

Акциите на „Смарт Органик“ поевтиняват с почти 21% от IPO-то насам, което беше на цена от 18,9 лева. Последните сделки с книжа на компанията са на цена от 15 лева за акция.

Най-високата цена, постигната при търговията на акциите, е 19 лева на брой.

Свързани компании:

Смарт Органик АД(SO)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:23 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Финанси виж още

Коментари

Финанси виж още