IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Познай световния шампион! Страхотна оферта на Winbet за Мондиала в Катар

Потребителите на winbet получават впечатляваща възможност, ако потърсят отговора на този въпрос

14:30 | 10.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: betindex.net
Снимка: betindex.net

Кой ще триумфира със Световната купа? Това е основният въпрос, който вълнува всички почитатели на футбола веднъж на всеки 4 години. А сега ни очаква най-необичайният планетарен форум в близо вече вековната история на турнира. Времето и мястото на провеждане обаче не отнемат от чара на надпреварата, а потребителите на winbet получават впечатляващи възможности, ако потърсят отговора точно на въпроса, който зададохме преди малко.

Как ви звучи безплатен залог до 2000 лева? Примамливо, нали? Точно такъв шанс дава един от основните букмейкъри у нас. Условието е да се направи предвиждане кой ще стане световен шампион в Катар и тази прогноза да бъде регистрирана в системата на оператора преди старта на първенството но 20 ноември. Прогнозирането на носителя на трофея може да донесе free bet след приключване на Мондиал 2022 (а евентуално и по-рано). За целта трябва да бъде направен залог за минимум 25 лева. Таван не е поставен, а в зависимост на коефициента за световна титла на избрания отбор и на фазата, до която достигне в турнира, се начислява и безплатен залог.

Как да се възползваме от промоцията?

Една от водещите секции в менюто за събития в сайта на Winbet вече е Световното първенство. Отваряме този раздел и след това се насочваме към дългосрочните опции. Там намираме списъка с 32-та отбора, които участват във форума, като шансовете си оценени в много широк диапазон. Най-ниските коефициенти за световен шампион започват от 5.00, докато най-високите стойности могат да надхвърлят 750 към 1.

Именно при последните откриваме и най-високите проценти на начисляване на безплатен залог. При прогноза за световна купа на някой от подчертаните аутсайдери със ставка над 200.00 дори при отпадане още в груповата фаза се дават 50% от стойността на рискуваната форма под формата на free bet. Ако се заложи на такъв отбор като Япония, Тунис, Коста Рика или домакините от Катар и той вземе, че поднесе сензация, като триумфира с трофея, размерът на добавената сума за игра е цели 250%. Шансът да се случи нещо подобно, разбира се, е миниатюрен. А каква е ситуацията при предвиждане в полза на отбор, за който се смята, че разполага с реален потенциал за титлата?

Насочваме внимание към фаворитите

Колкото по-далеч достигне избраният отбор, толкова по-висок е процентът на безплатния залог. За претенденти с големи или поне обозрими шансове за триумф се смята всеки, за който коефициентът е под 20. В менюто с дългосрочни прогнози на Winbet това са по-малко от 10 отбора. Максимумът на free bet комплимента достига до 100% от рискуваната сума преди старта на турнира, ако избраният фаворит спечели трофея. Иначе между груповата фаза и финала промоцията предвижда между 20 и 60 процента безплатен залог.

Въпреки примамливите възможности за залог при аутсайдерите все пак е логично огромното мнозинство от потребителите да се насочат към някой от основните претенденти. В менюто на Winbet с най-големи шансове преди старта на Мондиал 2022 е Бразилия, а за претендент №2 се приема Аржентина. Защитаващият титлата си отбор на Франция е третият най-вероятен световен шампион. Шансовете на Англия, Испания и Германия също се оценяват високо. В групата с коефициент под 20 попадат още Нидерландия, Португалия и Белгия. Процентите при тези отбори са по-ниски, но пък вероятността за триумф е по-съществена. А при тази оферта най-добрият изход е да познаем световния шампион, като приберем солидна печалба за това, и освен това да получим безплатен залог. Това е промоция наистина като за световно.

Последна актуализация: 14:34 | 10.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Спорт виж още
Финанси виж още