IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платежния баланс и преките инвестиции ще са във фокуса на седмицата

Националната статистика ще публикува данни за потребителските цени през март и информация с годишни данни за доходи, разходи и потребление на домакинствата през 2017 г.

10:33 | 16.04.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство, на външната търговия, преките инвестиции и платежния баланс.

В понеделник (16 април) Българската народна банка ще публикува данни за рамката за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута за март.

Националният статистически институт ще обяви какви са били индексите на потребителските цени  през миналия месец.

В сряда (18 април) ще излязат годишните данни за доходи, разходи и потребление на домакинствата.

В четвъртък (19 април) централната банка ще изнесе данни, свързани с външната търговия през януари, преките инвестиции и платежния баланс през февруари.

В петък (20 април) НСИ ще публикува информация за противообществените прояви и престъпления на малолетните и непълнолетните през миналата година. 

В последния работен ден на тази седмица ще излязат статистически данни за нефинансовите национални сметки за институционални сектори "Държавно управление" и "Останал свят".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:57 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още