IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

България е интересна дестинация за Air Malta

Със сигурност отварянето на този маршрут е част от дневния ни ред, заяви изпълнителният директор на компанията Чарлз Манджун

12:49 | 15.02.18 г.
България е интересна дестинация за Air Malta

Air Malta би искала да развие повече връзките със Северна, Западна и напоследък и с Източна Европа. Със сигурност България е интересна дестинация. Това каза пред Bloomberg TV Bulgaria главният изпълнителен директор на превозвача Чарлз Манджун.

Със сигурност отварянето на директна линия от Малта до София е част от дневния ни ред, каза той, като уточни, че нови маршрути не се отварят евтино и лесно.

Чарлз Манджун допълни, че Air Malta e малка авиокомпания с осем самолета, които скоро ще станат десет. Превозвачът си е поставил за цел да отваря нови линии и да увеличава честотата на полетите.

Той определя нискотарифните компании като реална конкуренция. След навлизането им преди десетина години в Малта това се е отразило положително на туризма. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:44 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още