IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красимир Каракачанов: Хубаво е, че България изгради своята ограда

Страната ни е на първа линия на мигрантската вълна, заяви военният министър в Плевен

20:30 | 22.06.18 г. 1
<p>
	<em>Снимка: БТА</em></p>

Снимка: БТА

Европа е застрашена от тази огромна напаст наречена нелегална имиграция. Това заяви в Плевен вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в отговор на журналистически въпрос, цитиран от БТА.
Хубаво е, че БълЕвропа е застрашена от тази огромна напаст наречена нелегална имиграция. Това заяви в Плевен вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в отговор на журналистически въпрос, цитиран от БТА.

Хубаво е, че България взе мерки и изгради свое защитно съоръжение, в следствие на което в страната ни има много по-малко нелегална имиграция, посочи той. Истината е, че България, както и преди 1 300 години, по времето на българския владетел Тервел, отново е на първа линия и трябва да си изпълни цивилизационната задача - да спре ново нашествие на подобни хора, които не само че търсят по-лесен живот без труд, но и нямат намерение да се съобразяват с нашите закони, нямат желание да се интегрират, нямат намерение да уважават нашите традиции, култура, а искат да наложат техните порядки, коментира Каракачанов. 

"Хубаво е, че България изгради своята ограда. Каквито и решения да вземат европейските политици - или да не вземат - ние трябва да изпълняваме задачата си - да си защитаваме държавата. В Съвета по сигурност вчера обсъждахме, че България трябва да иска затваряне на границите на Европа за подобни хора. Аз бих добавил - използване на военни средства - техника, за да бъдат подобни нашественици връщани, използване на флота, за да спре този наплив към Европа. Който иска да дойде легално, да мине през контролно-пропускателните пунктове с лични документи, а ако е бежанец - да го докаже", каза още Каракачанов.

Днес министърът изпрати от Плевен 36-тия контингент на Българската армия за мисия на НАТО в Афганистан.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:57 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 0
redcretin
преди 5 години
Тоя точно *** да погледне първи вице-то си Джамбазки, дето ската казармата - пък тогава да дава акъл!Каква ограда бре, една крава не можете да спрете. Да не говорим за 40те франсета, минали като на парад през летище София без проверка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още