Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Обучение

Иновациите тръгват от все по-ранна възраст

С програмите за обучение насърчаваме все повече млади българи да изберат предприемачеството, коментира Милена Стойчева от JА България

гледано: 5754   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Акцентите в десетия юбилеен младежки бизнес форум "Изгряващи звезди" са, че иновациите тръгват от все по-ранна възраст и са нещо, което принадлежи на младите хора. Това коментира Милена Стойчева, изпълнителен директор на JА България в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата

„Това е донякъде част от природата ни, когато сме по-млади, може би по-неопитни и по-любопитни към света, така че имаме все още този заряд и енергия да търсим, да пробваме, да тестваме. Много се радвам, че през нашите програми, и особено тази, която е свързана със създаването на екипи и разработването на истински конкретни бизнес идеи и проекти, и учениците, и студентите през годината развиват такива проекти и ги довеждат до реализация“, посочи тя.

Стойчева коментира, че през последните години това, което е много добро за страната ни, е, че младите хора все повече избират пътя на предприемачеството.

„Или поне го виждат като част от своето бъдещо развитие, като част от кариерата си“, заяви изпълнителният директор на JА България.

Още по темата

Според нея именно поради тази причина младежите са много ентусиазирани и с голямо желание се включват в програмите.

„Това не е просто игра, а нещо, което те правят наистина. Проектите са доста технологични. В същото време отговарят и на предизвикателствата на съвремието, като една част от тях решават реални социални проблеми“.

Какви бизнес проекти разработват учениците и студентите? Знаят ли как се прави маркетингова стратегия?Реализират ли се продуктите на пазара? Кои ще са наградените в конкурса тази година? Какви методики се използват в обучението по програмите! Кои са успешните примери за партньорство?

Вижте повече във видеото!

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от