Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Обучение

Лятното училище на Фондация „Атанас Буров“ отново събира студенти

Участниците ще получат възможност да работят по своите проекти в информационната платформа Bloomberg терминал, съобщи Красимира Паунина

Лятното училище на Фондация „Атанас Буров“ отново събира студенти

Красимира Паунина, портфолио мениджър в „Селект асет мениджмънт“. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Традиционното лятно училище на Фондация „Атанас Буров“ за студенти с интерес към финансите набира кандидати. Фокусът на тазгодишното издание са инвестициите.

Това съобщи в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Красимира Паунина, портфолио мениджър в „Селект асет мениджмънт“, които са съорганизатор на програмата тази година.

Още по темата

„Ще има партньорство с Bloomberg TV Bulgaria и студентите ще получат възможност да работят по своите проекти в информационната платформа Bloomberg терминал, обясни Паунина, която е бивш стипендиант и участник във форумите на Фондация „Атанас Буров“. – Формата за кандидатстване е есе на английски език върху една от икономическите теми, които сме подбрали тази година за студентите.”

Тя информира за условията, на които трябва да отговарят кандидатите за лятното училище на Фондация „Атанас Буров“.

“Участниците трябва да имат много добър успех – минимум 4,50 от своето следване до момента, да са поне трети курс в икономическа специалност. Кандидатите за лятното училище трябва да бъдат млади, амбициозни студенти, които се интересуват от финанси и най-вече от инвестиции“, посочи Красимира Паунина. 

Програмата, която ще се проведе от 22 юни до 1 юли в Банкя, ще бъде почти изцяло на английски език. Местата са 20, а одобрените участници ще бъдат обявени до 24 май.

Лятното училище дава възможност на студентите да се срещнат и да комуникират със своите бъдещи потенциални работодатели.

„Особено през последните години да намериш ценни кадри, хора, които да са съвестни, да държат на работата си се оказва предизвикателство в България. Подобни инициативи ни помагат да се срещнем със студентите, които са представителна извадка на най-доброто от българските и чуждите университети“, коментира Красимира Паунина.

Вижте цялото ѝ участие тук!

 

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Обучение
Успешната кариера зависи от самоосъзнатостта