IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„България Ер“ предлага полети до нови три впечатляващи града в Южна Франция

Благодарение на нов код шеър договор с Air France пътниците на "България Ер" могат да летят удобно до Лион, Бордо и Ница

12:20 | 15.05.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: България Ер</em></p>

Снимка: България Ер

Националният превозвач „България Ер“ разширява мрежата си от дестинации с полети до три от най-атрактивните градове в Южна Франция.

Благодарение на нов код шеър договор, който авиокомпанията сключи с Air France, пътниците вече могат да стигнат бързо и удобно от София до втория по големина френски град Лион, до пристанищния град Бордо, който е и сред културните паметници на Франция, както и до центъра на Френската ривиера – Ница.

Полетите до Лион, Бордо и Ница се осъществяват с удобна връзка през Париж, като всеки пътник може да стигне до един от трите френски града само с 1 билет с полетен номер на „България Ер“. Oсвен новия код шеър договор с Air France, националният превозвач се подготвя усилено за предстоящия летен сезон и откриването на сезонни полети до Бургас, Бейрут и Лисабон.

Повече информация и за закупуване на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на телефон +359 2 402 0400 и e-mail callFB@air.bg. Билети могат да бъдат закупени и от мрежата туристически партньори на „България Ер“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още