IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите модели телевизори на Philips за 2016 г.

Предложенията предлагат естествени детайли, живи цветове и плавно естествено движение

12:30 | 26.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Philips</em></p>

Снимка: Philips

Телевизорите отдавна вече не са лукс и заемат централно място във всеки един дом. Те предоставят все по-пълна представа за света около нас с жизнени картини и богат звук, максимално близки до действителните. Независимо дали искате да си организирате кино или спортна вечер, или залагате на гейминг, новите модели на Philips за 2016 г. гарантират вълнуващо преживяване с високо ниво на реалистичност.

Серията 6500 на Philips в двата й варианта 6501 и 6551 разполага с модерен дизайн, ултратънка рамка и уникална стойка и се отличава с двустранна или тристранна Ambilight технология. Характерна е и смарт функционалността, базирана на операционната система Android, която осигурява достъп до допълнително онлайн съдържание, приложения и игри. Магията на Ambilight разширява визуално екрана за по-вълнуващо зрително изживяване. Цветът на светлината може да бъде регулиран спрямо този на стената за засилване на ефекта, а освен това при тъмна стая Ambilight намалява напрежението за очите.

Удостоената с награди система за подобряване на качеството на картината гарантира уникално съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст, плавни и естествени движения. Благодарение на UHD резолюцията със своите 3840 x 2160 пиксела, образът на екрана е изключително детайлен и реалистичен. С над 8 милиона пиксела и уникалната технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Но това, което прави серията изключителна, е 100 HZ UHD IPS дисплей с 1800 PPI (picture performance index) обработка на картината, мощният Quad Core процесор и операционна система Android и богатият каталог от приложения, игри и видео стрийминг възможности.

Най-новите постижения на TP Vision – компанията производител на телевизори с марката Philips, включват също сериите 7101 и 8901, които дават на потребителите възможността да се потопят изцяло в картината и да преживеят света по изключително нов начин. Трите водещи модела за 2016 г. имат завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, осигурени от превъзходни високоговорители с мощна система за обработка DTS Premium Suite.

Новите телевизори на Philips за 2016 г. осигуряват уникална комбинация от изключителна рязкост, естествени детайли, живи цветове и плавно естествено движение за всички степени на сигнали с висока разделителна способност, стандартни телевизионни сигнали и мултимедийно съдържание за дисплеи с висока разделителна способност. Всяка иновация на Philips е вдъхновена от стремежа на компанията да гарантира максимално удоволствие и да създава незабравими преживявания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:10 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още