IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Тракийско пиво" приключи първото тримесечие на загуба

Приходите за периода са намалели с 14 хил. лв. на годишна база, а разходите са се увеличили с 4 хил. лв.

10:17 | 25.04.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

"Тракийско пиво" приключи първото тримесечие на 2017 г. на загуба в размер на 11 хил. лв. в сравнение с печалбата от 8 хил. лв. година по-рано, показва отчетът на дружеството, разпространен чрез БФБ – София.

Към края на март дружеството е реализирало приходи от дейността в размер на 16 хил. лева, като те са формирани изцяло от приходи от наеми и други продажби.

Относителният дял на приходите от наем и други приходи от клиента наемател „Тойота Тиксим” ЕООД, гр. Пазарджик - 13 хил. лв., е 81,25% от общите приходи. В същото време от клиента на дружеството „Девин”АД приходите за периода са 2 хил. лв., или 12,5% от общите приходи.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
От 1 февруари 2017 г. договорът с девинското дружество е прекратен по негова инициатива.

Разходите за дейността през първите три месеца от годината са в размер на 26 хил. лв.

В сравнение с предходната година общият размер на приходите за периода е намалял с 14 хил. лв., а разходите са се увеличили с 4 хил. лв. 

Към края на март дружеството притежава дълготрайни материални активи с отчетна стойност малко над 1 милион лева, в това число земя - 359 хил. лева, сгради и конструкции - 329 хил. лева, и съоръжения - 319 хил. лева.

Дълготрайни материални активи в процес на модернизация и реконструкция на съществуващ дълготраен актив са 18 хил. лв.

Акции на "Тракийско пиво" са се търгували само веднъж тази година – на 3 януари. Пазарната капитализация е малко над 2 млн. лв. 

Свързани компании:

Тракийско пиво АД(TRPV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:41 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още