IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Louvre Hotels Group получи кредит за 2,5 млрд. евро от китайската ICBC

С получения заем групата ще подкрепи амбициозния си план за развитие във Франция и Европа

18:02 | 27.08.15 г.
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

В присъствието на френския и китайския министър-председател Louvre Hotels Group подписа стратегическо споразумение с китайската банка ICBC, което ще осигури на групата средствата, с които да подкрепи амбициозния си план за развитие във Франция и Европа, съобщава Property Magazine.

Подкрепена с кредитна линия от 2,5 млрд. евро за период от три години, Louvre Hotels Group има на разположение достатъчно голям бюджет, за да смени скоростите и да ускори стратегията си за развитие във Франция и Европа на начален етап: органично развитие, ремонтиране на съществуващите хотели и растеж навън.

Вливането на капитал ще помогне на групата да ускори развитието на портфолиото на целия бранд на основните европейски пазари. Във Франция стратегията остава същата, засилвайки позициите ѝ в центровете на големите градове и развивайки бранда на 4-звездните си хотели Golden Tulip.

На европейско ниво Германия остава приоритетен пазар с представянето на хотелите Premiere Classe. В Обединеното кралство групата ще продължи да развива брандовете си Campanile и Golden Tulip.

Нещо повече, допълнителните 2,5 млрд. евро ще помогнат на Louvre Hotels Group да ускори проекта си за обновяване на хотелите, започнал през 2012 г., и да продължи внедряването на иновациите си във връзките си с клиентите, като например нови концепции за хранене, сертифициране на WiFi и корпоративна дигитална стратегия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:40 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още