IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple ще представи новия iPhone на 7 септември

Американският технологичен гигант обяви официално, че ще проведе ключовото си събитие следващата седмица

20:32 | 29.08.16 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Американският технологичен гигант Apple обяви официално, че ще проведе ключовото си събитие на 7 септември. Компанията е изпратила покани до медиите в понеделник сутринта, в които се казва лаконично „Ще се видим на 7-ми“, съобщава The Verge. Тогава се очаква Apple да представи новия модел iPhone 7, както и нови модели на Apple Watch.

Събитието ще започне в 10:00 часа местно време в Сан Франциско (20:00 часа българско време).

Това ще бъде пета поредна година, в която Apple прави събитие в началото на септември, за да представи новите си продукти и обикновено сред тях е новият iPhone. Очаква се новият модел да прилича много на този от миналата година, като има големи спекулации, че ще бъде премахнат жака за слушалки.

Прогнозите включват още подобрена водоустойчивост, двойна камера и евентуално премахване на модела с 16 гигабайта памет и преминаване към такъв с 32 гигабайта.

Що се отнася до Apple Watch, устройството беше представено преди две години, а преди година и половина беше пуснато в продажба. Изглежда Apple вече е готова за ъпгрейд на Apple Watch, като спекулациите са, че ще има подобрения при GPS, които ще се харесат на потребителите, ползващи Apple Watch при джогинг.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още