IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Книга за джунглата" продължава да владее боксофиса в Северна Америка

Всички очакват излизането на "Първия отмъстител: Война на героите" през следващата седмица

11:34 | 03.05.16 г.
<p>
	<em>Снимка: The Jungle Book Facebook page</em></p>

Снимка: The Jungle Book Facebook page

Продукцията на Disney “Книга за джунглата“ оглави боксофиса в Северна Америка за трета поредна седмица, генерирайки приходи от продажба на билети за 42,4 млн. долара, пише BBC.

Новата версия на адаптацията на книгата на Ръдиард Киплинг е събрала 684,8 млн. долара в глобален мащаб от премиерата си миналия месец.

„Ловецът: Ледената война“ успя да спечели 9,4 млн. долара в рамките на втората си седмица на голям екран.

Екшън комедията „Keanu” зае третото място в боксофиса в САЩ и Канада, генерирайки 9,35 млн. долара.

Позиция под него се оказа комедията „Денят на мама“, която има слаб дебют от 8,3 млн. долара, въпреки участието на звезди като Джулия Робъртс, Дженифър Анистън и Кейт Хъдсън.

Всички погледи са вперени в „Първия отмъстител: Войната на героите“, който ще се появи по кината в САЩ през следващата седмица и вече се представя добре на други места по света. Той дебютира на 37 пазара този уикенд и събра очакваните 200,2 млн. долара.

Филмът се радва на рекордни премиери в Мексико, Бразилия и Филипините, а част от експертите вярват, че той може да бъде най-големият хит за тази година. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:17 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още