IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Hyundai показа нова луксозна визия

Корейците демонстрираха концепцията Vision G

13:33 | 12.08.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Hyundai</p>

Снимка: Hyundai

Корейската компания Hyundai показа как ще изглеждат бъдещите нейни автомобили от клас „премиум”. Това стана на закрито за медиите мероприятие в Лос Анджелис, на което бе представено концептуалното купе Vision G.

Премиерата на модела пред публика ще се състои на конкурса за елегантност в Пебъл Бийч на 16 август. Лично главният дизайнер на Hyundai и Kia Петер Шрайер разказа на присъствалите на презентацията специални гости подробности за автомобила.

Дизайнът на купето е поверен на студиото на компанията в САЩ, като основната идея е била да се създаде автомобил, който лесно да бъде забелязан и отделен от останалите.

Сърцето на Vision G Coupe Concept е 5,0-литров V8 двигател на Hyundai, който развива мощност от 420 к.с. и 383 Нм въртящ момент. Същият агрегат е познат от моделите Equus и Genesis. С него ще бъде оборудвана и версията купе на Genesis, която предстои да излезе.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:00 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още