IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Xiaomi представи серията Redmi Note 12, която включва четири нови смартфона

Компанията добавя и нов умен часовник, слушалки и прахосмукачки роботи към портфолиото си

20:40 | 05.04.23 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Снимка: Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Нов умен часовник

Отвъд смартфоните, Xiaomi представи и новия си умен часовник Redmi Watch 3. Той разполага с 1,75-инчов AMOLED дисплей, с идеята да бъде по-удобен за ползване при ярка светлина. Устройството се предлага в два цветови варианта: Black и Ivory. Потребителите могат да избират между две специални каишки и над 200 циферблата.

Часовникът има вграден GPS и 5АТМ _x0005 рейтинг за водоустойчивост. Освен това поддържа петте основни системи за сателитно позициониране, допълнени от 121 спортни режима. Шест от тях се разпознават автоматично. От гледна точка на функциите, потребителите могат да очакват традиционни предложения като измерване на пулса, проследяване на качеството на съня и други възможности за мониторинг на здравни показатели.

Redmi Watch 3. Снимка: Xiaomi Redmi Watch 3. Снимка: Xiaomi

Батерията на часовника издържа до 12 дни при обичайна употреба. Redmi Watch 3 също така има HD говорител и микрофон с шумопотискащи функции за по-добри Bluetooth обаждания. Устройството ще се предлага на българския пазар на цена от 199 лева.

Разширяване на портфолиото от прахосмукачки

Xiaomi прибавя към портфолиото си две нови серии от роботите си прахосмукачки. Roboto Vacuum S е модел, който е насочен към хората, търсещи прахосмукачка с по-развита навигационна система, с идеята за постоянно поддържане на дома и офиса чист. За онези, които търсят по-мощни опции, компанията е предвидила Xiaomi Robot Vacuum Series X.

Xiaomi Robot Vacuum X10 е оборудвана с автоматизирана базова станция, благодарение на която изсмуква контейнера за отпадъци от прахосмукачката и може да съхранява до 60 пълни почиствания. Моделът е с всмукателна мощност до 4000 паскала, има въртящо се рамо за отпадъци, както и моп за почистване на подове.

Xiaomi Robot Vacuum X10 е със специализирана LDS навигационна система, с идеята да оптимизира маршрута си за почистване. Устройството има батерия с капацитет 5200 mAh, което означава, че може да почиства постоянно в продължение на до три часа, а след това се връща обратно до станцията си, за да се презареди автоматично.

Друг модел – Robot Vacuum S10+, предлага малко по-различни възможности. Тя има опростена схема за управление и подобрена навигационна система. Тя работи с двулинейна лазерна 3D система за избягване на препятствия. S10+ също така разбира дали на пода има килим и го избягва, за да не го намокри, ако той е по-дебел.

Последният модел – Xiaomi Robot Vacuum S10, е най-достъпен и има до 4000 паскала всмукателна мощност, голяма батерия и подобрена LDS навигационна система.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ ще се предлага за 1599 лева, Xiaomi Robot Vacuum X10 – за 999 лева, Xiaomi Robot Vacuum S10+ ще е на цена 899 лева, докато Xiaomi Robot Vacuum S10 ще струва 599 лева. Най-евтината опция е Xiaomi Robot Vacuum E10 за 429 лева.

Слушалки

Не на последно място Xiaomi представи и новите си слушалки Redmi Buds 4 Lite, които имат 12 мм динамичен драйвър за висококачествен звук. Батерията им издържа до 20 часа, в случай че се ползва и кутията за зареждане. Компанията твърди, че този модел е добра опция за онези, които търсят по-семпъл модел, който обаче предлага добър звук.

Redmi Buds 4 Lite ще струват 59 лева и имат сертификат за водоустойчивост IP54.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:19 | 05.04.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още