Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Не ползвай интернет - създавай го!

Интернет не е само за забавление, Facebook не е само за връзка с приятели, а Instagram изобщо не е предназначен само за качване на снимки.

Не ползвай интернет - създавай го!

Снимка: IAB Bulgaria

Всички всекидневно ползваме интернет, но не всички го използваме за бизнес целите си. В същото време възможностите са неограничени. Ако искаш да си сред малкото, които управляват, а не само ползват онлайн продукти, ако искаш ти да определяш какъв ще е следващият вайръл*, ела на Майсторския клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria.

Ако пък вече си стартирал кариерата си в дигиталния бранш, но искаш да набереш скорост и да разкриеш за себе си още от тънкостите на занаята, ще те срещнем с реалните лидери на този бизнес в България. Само трябва да се запишеш за обучението и ще се запознаеш с най-добрите практици в България.

Кой ще говори?

Toп мениджъри от OLX.bg, Би Ти Ви, Нетинфо, Икономедия, Investor, DDB Sofia, Netpeak, Crimtan, Xplora и др.

На какво ще те научат?

Какво точно е дигитален маркетинг, как да измислиш стратегия за онлайн кампания, как се създава вълнуващо съдържание в социалните мрежи, което всички да искат да споделят, как да накараш мобилните технологии да работят за теб и клиентите ти, как да измериш успеха на кампаниите си и да подобриш резултатите.

В края на курса ще можеш да създадеш онлайн маркетингова стратегия за налагане на бранд, ще знаеш за какво служи лендинг страницата и дали конверсиите са били достатъчни спрямо инвестицията. И това е само малка част от всичко.

Майсторският клас е с практическа насоченост и ти дава възможност да се запознаеш с хората, които създават българския уеб, като следват световните тенденции.

Обучението продължава четири уикенда, а накрая има изпит за сертификат.

Курсът ще се проведе в Център Г8 (ул. Уилям Гладстон 8). Започваме на 14-ти април!

* *От viral (вирусен) - рекламно послание, което става „вирусно“ в интернет, т.е. разпространява се бързо от много хора. 

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Стратегии
Стресът и бюрокрацията отказват младите учители от професията