IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Huawei се сближава с българските си клиенти

Компанията откри първия си център за обслужване в страната, която става третата в региона с подобен обект

18:13 | 22.11.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Huawei&nbsp;</em></p>

Снимка: Huawei 

Китайският технологичен концерн Huawei откри своя първи за България център за обслужване, индивидуална грижа и поддръжка на мобилните устройства от собствената си марка.

Така България става третата страна от Централна и Източна Европа, в която има подобен център, коментира пред Investor.bg Петър Карапетров, мениджър сервизно обслужване в компанията. Подобни центрове в региона има само в Полша и Румъния.

Амбициите на Карапетров са през следващата година в страната да бъдат открити между 3 и 5 подобни центъра, като първите три от новата вълна ще са в големите градове – Пловдив, Варна и Бургас. 

„За нас това е повратен момент за развитието ни на българския пазар и имаме амбицията да открием още подобни центрове в други градове на страната“, заяви по време на откриването Джеферсън Джан, директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.

Обектът в София е в централната част на столицата на ул. „Леге“ 6 и в него ще бъде предлагана пълна поддръжка и сервизиране на смартфони, таблети, смарт устройства и други крайни устройства с марката Huawei и Huawei Honor.

Услугите на центъра включват гаранционно и извънгаранционно обслужване на устройства, включително и тези, които се предлагат с разширени гаранционни опции VIP Service и Service+,  предоставяне на технически и потребителски консултации на място, както и чрез т.нар. „Гореща линия“, възможност за тестове в специално обособена зона.

За собствениците на топ моделите Huawei P9 и Honor 8 ще се предлага услугата „от врата до врата", с която клиентът може да заяви куриер, който да бъде изпратен и да приеме апарата от посочен адрес, след което да бъде извършен ремонтът в центъра за обслужване и накрая устройството да бъде върнато на собственика. Доставката ще бъде безплатна за клиентите. Карапетров съобщи, че услугата ще бъде разширена и ще покрие и други модели.

Центърът ще работи всеки делничен ден от 09:00 до 18:00. В него вече могат да се видят тазгодишните модели на компанията Huawei Mate 9, Huawei P9, Huawei P9 lite, Huawei nova, Huawei Honor 7 Lite, Huawei Honor 8, умният часовник Huawei Watch, Huawei Media Pad M3 и Huawei Media Pad T2.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:52 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 1
ratten
преди 7 години
а аз не бих си купил нещо, което се казва хуявей
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 0
melon
преди 7 години
Аз имам P9 lite и съм доста доволен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още