IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният обзор Invest/Or по Bloomberg TV Bulgaria с нови лица

Анализаторите Радина Колева и Велко Каменов поемат обзорно-коментарното предаване

17:22 | 26.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Велко Каменов и Радина Колева. <em>Колаж: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Велко Каменов и Радина Колева. Колаж: Bloomberg TV Bulgaria

Изявените анализатори на Bloomberg TV Bulgaria Радина Колева и Велко Каменов стават водещи на обзорното предаване Invest/Or, което се излъчва всяка неделя от 20,00 часа в ефира на бизнес телевизията. Двамата ще се редуват на седмичен принцип, като ще коментират със своите събеседници най-важните и актуални икономически и финансови теми, които движат пазарите.

Запазена марка на Invest/Or е рубриката „Актив на седмицата“, която акцентира върху актив (акции, облигации, представяне на даден сектор, пазар и др.), отчел интересно движение през предходните седем дни. Експерти коментират основните теми в Invest/Or и правят кратък преглед на важните новини от предстоящата седмица.

Радина Колева е международен редактор в Investor.bg, като от есента на 2015 г. с интерес следи политиката на централните банки, валутните пазари, пазарите на суровини и ключови макроикономически данни. Тя е редовен коментатор на международните новини, политиката на централните банки и пазарите в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Завършила е „Журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“, а кариерата ѝ започва във вестник „Капитал“, където се занимава основно с трудовия пазар в България, а след това и с международните новини в Дневник и „Капитал Дейли“. Стипендиант е на германския Бундестаг, специализирала е в германския икономически седмичник Wirtschaftswoche и всекидневника TAZ. Живо се интересува от политиката и икономиката в Германия.

Велко Каменов има подчертан интерес към поведенческата икономика и финанси, паричната теория и парична политика, финансовите кризи. Учи международни икономически отношения с модул "Международни финанси" в УНСС. През 2014 година става част от екипа на Bulgaria ON AIR като преводач и редактор. Зрителите на Bloomberg TV Bulgaria го познават добре като пазарен анализатор и водещ от старта на медията през октомври 2015 г. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:35 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още