IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Eфектът "Принц Джордж" – халатът на сина на принц Уилям бе разпродаден за минути

My 1st Years вече приема само предварителни поръчки след бум от поръчки

17:47 | 25.04.16 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Принц Джордж – първородният син на принц Уилям и херцогиня Кейт Мидълтън "открадна шоуто" по време на посещението на президента на САЩ Барак Обама в британския дворец Кенсингтън през уикенда, след като го посрещна по пижама, халат и пантофки, пише The Daily Mail.

Оказа се обаче, че пижамата, която принцът е носил по време на гостуването на Обама и съпругата му Мишел Обама, е била разпродадена за минути, след като снимката му се появи в социалните медии. Двугодишният принц изглеждаше очарователно в бялата памучна пижама, чехли с отпечатани на тях самолети, и бял халат с монограм.

Но халатът, производство на сайта за персонализирани подаръци за бебета и малки деца My 1st Years, който струва около 27 лири (38,89 долара), е бил изкупен за минути.

My 1st Years вече приема само предварителни поръчки след бум от заинтересовани купувачи. „Не можем да повярваме, че принц Джордж облече нашия халат, за да се срещне с президента Обама. Не изглежда ли възхитително”, писа компанията в профила си в Instagram, цитирана от CNN Money.

Oт кралския дворец междувременно заявиха, че принц Джордж, който се роди през 2013 г., е останал 15 минути след часа си за лягане, за да поздрави Барак Обама и първата дама.

Джордж е благодарил на семейство Обама за получените подаръци, включително дървен люлеещ се кон за неговото раждане и плюшена играчка куче за раждането на сестра му принцеса Шарлот.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:29 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 2
ing5rov
преди 7 години
Също много важна статия...като яхтената !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още