IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Audi пуска първото спортно Q2

Модификацията Edition #1 стартира с цена от 27 650 евро

20:57 | 19.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Audi</p>

Снимка: Audi

Audi пусна на пазара първата спортна модификация на най-малкия си кросовър Q2. Версията Edition #1 е посветена на старта на продажбите на модела в Европа.

Специалното Q2 се отличава от стандартния автомобил по допълнителния пакет S-Line. Каросерията е боядисана в тъмносиво, а праговете, калниците и долната част на броните – в черно. В същия цвят са още решетката на радиатора, корпусите на страничните огледала, както и 19-цоловите джанти.

В списъка със стандартно оборудване на автомобила влизат светодиодни фарове и дневни светлини, спортни седалки, кожен волан и декоративно осветление на салона, предлагащо избор от 10 различни цвята.

Модификацията Audi Q2 Edition #1 може да бъде поръчана с всеки от предлаганите за модела двигатели. Това са бензинови мотори с обем 1,0, 1,4 и 2 литра, както и дизелови - 1,6 и 2. Скоростните кутии са 6-степенна механична и 7-степенен автомат DSG. Системата за задвижване на четирите колела се предлага като опция.

Стандартното Q2 излиза на пазара през септември, като цените му стартират от 24 900 евро. Спортната модификация тръгва по същото време, като започва от 27 650 евро.

Още снимки - в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:12 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още