IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

80% от търговските площи на „Софарма Бизнес Тауърс“ вече са заети

Ключов наемател е веригата "Пикадили", при офис площите постигнатата заетост към момента е 60%

11:59 | 03.05.11 г.
<p>
	Илюстрация: Софарма имоти</p>

Илюстрация: Софарма имоти

Търговските площи на „Софарма Бизнес Тауърс“ вече са на 80% заети, обявиха от „Софарма имоти“ АДСИЦ. Общата площ на търговския център е 12 хил. кв. м.

Първият договор за наем на търговска площ в проекта е подписан през август 2010 г. с веригата за бързооборотни стоки „Пикадили“. Супермаркетът ще бъде разположен на 2800 кв. м, което го определя като ключов наемател на търговска площ.

Офис площите на „Софарма Бизнес Тауърс“ заемат общо 24 хил. кв. м, от които 60% вече са наети, посочват още от дружеството. Водят се преговори с две големи международни компании, като очакванията са до завършването на сградите офис площите ще бъдат наети на 100%.

„Софарма Бизнес Тауърс“ се намира на бул. „Драган Цанков“ в София, срещу КАТ. Инвестицията в проекта възлиза на 50 млн. евро, съобщиха преди година от дружеството.

Основната дейност на „Софарма имоти“ АДСИЦ е придобиване и изграждане на имоти с цел отдаване под наем, като е разделена в три проекта със следната насоченост: закупуване на търговски обекти, изграждане на административни и търговски сгради и жилищни комплекси.

Свързани компании:

Софарма имоти АДСИЦ(SFI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:48 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още