IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Каварна забрани строителството за лятото

Спира се строителството на територията на крайбрежната зона, в града, в курортния комплекс "Карвуна" и в местността "Иканталъка"

11:47 | 05.05.11 г.
<p>
	<em>Снимка: Община Каварна</em></p>

Снимка: Община Каварна

Кметът на Каварна забрани със заповед всякакви строителни и монтажни дейности на територията на крайбрежната зона, в града, в курортния комплекс "Карвуна" и в местността "Иканталъка", съобщиха от общината, цитирани от БТА.

Забраната е в сила от 15 май до 1 октомври 2011 година и се издава, за да осигурят безопасността и спокойствието на туристите в община Каварна през туристическия сезон.

Изключения се допускат само за неотложни аварийни ремонтни работи, както и за довършителни работи и строежи, отдалечени от действащите почивни сгради, се посочва в кметската заповед.

За същия период се спира и строителството във варненските курорти, стана ясно преди дни. Общо 7 са обектите на Златни пясъци, 4 – на Свети Константин и Елена, и 6 в курортния комплекс Чайка, които ще бъдат замразени до края на лятото.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:52 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още