IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Стани успешен форекс трейдър'' с БенчМарк

Курсът е подходящ за аудитории без опит в търговията и анализа на финансовите пазари

09:27 | 04.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;БенчМарк&nbsp;</em></p>

Илюстрация: БенчМарк 

Безплатният обучителен курс на тема „Стани успешен форекс трейдър“  е част от новостартиралия проект БенчМарк Академия и е естествено продължение от дейността на дружеството. В БенчМарк смятаме, че финансовата култура и грамотност са все по-важни в днешно време и поради това бихме искали да бъдем от полза на младите хора със знанията и уменията, които притежаваме. Значителният ни опит в областта на обученията включва над 700 проведени семинара и уебинара, както и над 10 000 обучени лица.

Курсът е подходящ за аудитории без опит в търговията и анализа на финансовите пазари. След края на курса участниците ще имат теоретични и практически познания за търговията с валути, ценни метали, борсови индекси, стоки и анализирането и разчитането на графиките на инструментите.

В рамките на шест последователни и логически обвързани теми записалите се ще имат възможността да натрупат необходимите знания, за да могат да взимат правилните решения в различните ситуации на финансовите пазари. За редовните посетители по време на курса се предоставят още възможности:

•     Практическо обучение –  допълнителна лекция, на която ще бъде проведено практическо занятие, ще може в реални пазарни условия да се извършват анализи и да се сключват сделки.

•     Получаване на сертификат – на желаещите да получат сертификат за успешно преминаване на обучението, ще бъде предоставен изпитен тест „Ниво 1“.

Пълната програма, както и условията за регистрация, можете да разгледате на следния линк.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още