IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Betmarket стъпва на българската хазартна сцена - какво да очакваме?

Бингото е основният акцент и в интернет платформата

09:21 | 15.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Betmarket
Снимка: Betmarket

Още едно име се появи на пазара на онлайн хазартните услуги в България. Говорим за Betmarket, който получи лиценз от Националната агенция за приходи и по този начин получи разрешение да предлага разнообразни игри и в интернет среда. Това не означава, че букмейкърът е напълно непознат дотук на българската аудитория.

Повече от 20 години фирмата, която стои зад най-актуалния онлайн букмейкър у нас, развива хазартна дейност в наземни обекти. Това е познат път за много от лицензираните оператори у нас, които от традиционните казина преминаха към интернет казината, добавяйки към тях и раздел за спортни залози.

Можем да кажем, че при BetMarket се наблюдава подобна траектория с една по-съществена подробност, която трябва да изтъкнем. Този оператор е познат предимно с бинго залите, които поддържа в София и други градове на страната, стартирайки още от края на 90-те години. Очевидно опитът в това отношение е достатъчно сериозен и преходът към онлайн средата в никакъв случай не е някаква авантюра.

Бингото е основният акцент и в интернет платформата

Тази игра е любима на много български потребители още от зората на промените, когато пазарът на хазартните услуги получи възможност за развитие извън ограниченията на държавния монопол. Бинго залите в първите години на демокрацията бяха навсякъде, като късмета си опитваше мало и голямо. Играта се пренесе и във виртуалната среда, но като че ли до този момент оставаше на по-заден план в сравнение с други форми на хазартното развлечение, каквито са ротативките, рулетката и покерът. Ето че най-после в лицето на BetMarket имаме оператор, който да развива и предлага и този вид игри на късмета и на онлайн потребителите в по-широк спектър и с по-голямо разнообразие.

Естествено, бингото далеч не е единствената сфера, която ще открием в сайта на букмейкъра. Все пак част от семейството, както сами обявяват от компанията, е и софтуерният разработчик Red Fowl Engineering. Това е фирма, която се занимава със създаването на качествени казино продукти на базата на усилената работа на математици, инженери механици и програмисти. Това дава възможност в платформата на BetMarket да открием и други игри, в които се използват физически и механически устройства за разиграване на възможностите. Но в игрите на букмейкъра има и слотове, които работят с добре познатите на играчите генератори на случайни стойности (RNG, Random Numbers Generators), както и други хазартни развлечения.

Какво означава нулев марж?

Би било странно в сайта на BetMarket да не открием варианти за спортни залози. Това е основният раздел, който търсят по-голямата част от играчите при всеки нов букмейкър. Водещите футболни лиги, естествено, са тук, но има и възможности да се правят предвиждания и при редица други спортове. А основното, с което изпъква новият букмейкър при залозите на спорт, е възможността да се играе при нулев марж. Какво означава това? За определени пазари операторът не си изчислява предварително печалбата, т.е. не я удържа като процент от коефициентите, което пък води и до по-високи ставки. И точно това търсят голяма част от потребителите. А BetMarket е тук, за да им го предложи. Но това със сигурност няма да бъде единствената изгодна възможност при спортните залози.

Последна актуализация: 09:21 | 15.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още