IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Биодит" ще изгражда система за контрол на работното време в обектите на "Билла"

Дружеството не посочва стойност и срокове за изпълнение на договора

12:41 | 18.07.23 г.
Снимка: Getty
Снимка: Getty

„Биодит“ АД е подписало с „Билла България“ договор за изграждане на централизирана система за управление и контрол на работното време на служителите, съобщават от публичното дружество чрез БФБ-София.

Всичките 149 обекта на търговската верига в България ще бъдат оборудвани със системата на „Биодит“ за контрол на работното време, допълва се в съобщението.

Дружеството не посочва стойност и срокове за изпълнение на договора.

През януари „Биодит“ сключи друг договор за система за контрол на работното време – с новия концесионер на летището в София „СОФ Кънект“.

Наскоро дружеството обяви, че ще произвежда устройства за защита на автомобили за вносителя на „Хюндай“ „Инд Комерс“, като също не разкри детайли по договора.

„Биодит“ е първата компания, която се листна на пазара за малки и средни предприятия на БФБ-София beam. През миналата година дружеството увеличи капитала си, за да финансира експанзията си на други пазари в Европа.

В последната година акциите на дружеството поевтиняват с почти 20%, а пазарната капитализация е малко над 21 млн. лева.

Свързани компании:

Биодит АД(BDT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:05 | 21.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Пазари виж още

Коментари

Финанси виж още