IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сделката с Търговския дом в Шумен се провали

Днес изтече крайният срок, в който "Юнайтед Финанс ХМВС - Плиска" ЕООД е трябвало да плати 5,8 млн. лева, без ДДС, за покупката на имота

17:58 | 17.10.11 г.
Сделката с Търговския дом в Шумен се провали

Сделката за продажбата на Търговския дом в Шумен се провали, съобщи за БТА зам.-кметът по бюджет и финанси на община Шумен Александър Генчев.

Той обясни, че днес в 17 часа е изтекъл крайният срок, в който "Юнайтед Финанс ХМВС - Плиска" ЕООД е трябвало да плати 5,8 млн. лева, без ДДС, за покупката на имота.

Генчев уточни, че според последното решение на Общинския съвет в Шумен крайният срок за плащането е изтекъл на 15 октомври, в 24 часа, но понеже датата е била почивен ден и банките не са работили тогава, дружеството е трябвало да внесе парите в сметката на кметството до края на днешния работен ден.

Публичният търг с тайно наддаване за закупуване на недостроения Търговски дом в Шумен бе спечелен от единствения участник в него "Юнайтед финанс Груп Плиска" ЕООД в началото на месец юни. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:42 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още