IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жестоко нападение над шефа на фонд "Земеделие"

Румен Порожанов е бил пребит от двама маскирани, когато се прибирал след работа

08:01 | 30.12.11 г. 1
Жестоко нападение над шефа на фонд "Земеделие"

Директорът на Държавен фонд "Земеделие" Румен Порожанов е бил пребит жестоко вчера вечерта, когато се прибирал след работа, предаде БНР.

Той е нападнат във входа на блока, в който живее, в столичния квартал "Борово". Вследствие на побоя Порожанов е с тежки контузни рани и е настанен във Военна болница. Няма опасност за живота му.

По първоначална информация нападателите са били двама и се издирват от полицията. На този етап няма информация за причините за нападението.

Румен Порожанов оглави фонд "Земеделие" през март тази година, като преди това заемаше поста началник-кабинет на финансовия министър.

За половин година Порожанов успя да активизира работата по усвояването на средствата по програмата за развитие на селските райони, която беше заплашена от провал.

Вчера от пресцентъра на фонда отчетоха последните резултати за годината, които показаха успешен финал по изплащането на агросубсидиите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:02 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Боян
преди 12 години
Ами не е давал пари на някой, който е свикнал да *** по много явно, а то трудно се отбива някой от хранилката на държавата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още