IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

StartUp конференция популяризира стартирането на бизнес сред младите

Събитието ще се фокусира върху развитието и финансирането на идеи

14:13 | 25.11.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
StartUp конференция популяризира стартирането на бизнес сред младите

Популяризиране стартирането на бизнес сред младите в България е фокусът на Национална конференция за предприемачество "StartUP Conference NEXT 2013". Тя ще се проведе на 30 ноември и 1 декември в Sofia Event Center в мол Paradise, съобщават организаторите.

В рамките на събитието ще бъдат представени разнообразни възможности за финансиране и развитие на предприемачески идеи. Първият ден от конференцията ще обхване темите за развитието на предприемачеството в България и региона, докато вторият ще е посветен напълно на хората, които вече са инвестирали в идеите си и вече се радват на успех.

Сред гостите е Шира Абел, която помага на стартиращи компании в Израел, като дава съвети в сферата на маркетинга. Джордан Шлиф, който ще говори за партньорството и продажбата на големи бизнеси, също ще бъде сред лекторите. У нас ще гостува и представител на един от най-успешните акселератори Startup Bootcamp. Той ще има задачата да разкаже повече за дейността на организацията. 

В програмата са предвидени дискусии за възможностите за набиране на рисков капитал, възможностите на образованието за стартъп общността и представяне на различни проекти.

Специален акцент ще са младите предприемачи, по темата за които е предвиден специален дискусионен панел. Сред гостите от българска страна са Любомир Янчев, Атанас Бахчеванов и Томислав Петков, които ще разкажат за своите първи стъпки в предприемачеството. По темата ще говорят и Адел Закут (Despark), Боян Иванов (Storpool) и Дарин Маджаров (Ucha.sе).

Идеята на организаторите е StartUp Conference е да покаже в каква посока трябва да се развиват технологиите и предприемачеството, както и какво трябва да направи София, за да се озове на европейската и световна предприемаческа карта.

Стартът на събитието ще бъде даден на 30 ноември, а регистрацията ще протече между 8:30 и 09:00 ч. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:42 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още