IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галакси Инвестмънт с престижна награда за хотел InterContinental

Хотелът отговаря на най-високите световни стандарти за качество и лукс

15:47 | 14.12.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Галакси Инвестмънт</em></p>

Снимка: Галакси Инвестмънт

InterContinental Sofia е сред тазгодишните победители в най-престижния конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата „Сграда на годината“. Призът е в категория „Хотели и ваканционни комплекси“. Първият обект у нас от водещата световна верига е собственост на Галакси Инвестмънт Груп през "Интерхотел Гранд – Хотел София" АД и се управлява от "InterContinental Мениджмънт България" ЕООД.

За да отговори на последните тенденции в бранша и на високите стандарти на оператора, хотелът е изцяло реновиран от компанията инвеститор, като в контекста на съществуващата сграда е изградено напълно ново крило. По този начин InterContinental Sofia в момента предлага общо 194 просторни стаи и апартаменти, отговарящи на най-високите световни стандарти, а на последния етаж на хотела е разположен първият по рода си президентски апартамент у нас, който се простира на върху 450 кв.м. на целия последен етаж на новото крило на хотела.

В допълнение InterContinental Sofia има 5 модерни мултифункционални зали за събития, удобно разположени на един етаж. Хотелът осигурява разнообразни възможности за организиране на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни събития, а обществените пространства са просторни и взаимно свързани, с удобни места за срещи и събития, за уединение и работа.

„Водещ принцип на екипа при реализацията на проекта беше отношението към детайла във всеки аспект на строителството, довършителните работи и обзавеждането. В този процес взеха участие утвърдени специалисти, сред които проектанти, дизайнери и консултанти, които приеха предизвикателството да направят този проект възможен. От своя страна екип от специалисти на IHG в Лондон осъществяваше стриктен контрол чрез регулярни визити и препоръки, които да гарантират, че крайният продукт ще бъде на нивото на всеки InterContinental в Европа, за да можем днес с гордост да кажем, че InterContinental Sofia е луксозната перла в сърцето на София“, сподели управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още