Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хардуер

Amazon: Слушалките Echo Buds могат да прегреят докато се зареждат

Компанията е пуснала софтуерен ъпдейт, за да реши проблема

Amazon: Слушалките Echo Buds могат да прегреят докато се зареждат

Снимка: Chloe Collyer/Bloomberg

Amazon изпрати имейл до потребителите, закупили нейните слушалки Echo Buds, за да ги предупреди, че трябва да направят ъпдейт на софтуера им. Интернет гигантът посочва още, че „в много редки случаи“ слушалките могат да прегреят докато се зареждат, пише CNBC.

Echo Buds бяха пуснати на пазара през есента на 2019 г. и се конкурират с AirPods на Apple. Те предлагат бърз достъп до гласовия асистент Amazon Alexa и пристигат със собствен кейс, в който се зареждат. Освен това предлагат заглушаване на околните шумове.

Още по темата

Имейлът до клиентите твърди, че софтуерният ъпдейт адресира „потенциалния риск за сигурността“ и „подобрява дългосрочното представяне на батериите на Echo Buds”.

„Наскоро установихме, че в много редки случаи е възможно Echo Buds да прегряват, докато са в кутийката за зареждане. От съображения за сигурността пуснахме актуализация на софтуера, която адресира този потенциален проблем“, коментира говорител на Amazon.

В сайта на Amazon слушалките не са налични за продажба до 15 август. Компанията не посочва дали това забавяне е свързано с хардуерни подобрения.

 

По статията работиха: Елена Кирилова, редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Хардуер
Huawei: Веригата ни на доставки беше атакувана