IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Син Карс" ще изнася електромобили за Белгия, Нидерландия и Люксембург

До края на годината ще бъдат подписани окончателните договори за дистрибуция, посочва компанията

10:27 | 17.06.22 г.
<p>
	<em>Снимка: Син Карс Индъстри АД</em></p>

Снимка: Син Карс Индъстри АД

„Син Карс Индъстри“ АД е подписало предварителни споразумения за доставка, внос и дистрибуция на електромобилите L CITY за Белгия, Нидерландия и Люксембург, съобщава компанията.

Договорът обхваща всички модели L CITY, както и резервни части и допълнителни компоненти с марката L CITY, уточнява дружеството в съобщението.

Компанията допълва, че страните по споразумението са в процес по уточняване на всички детайли по бъдещото си сътрудничество. До края на годината ще бъдат подписани окончателните договори за дистрибуция.

„Син Карс“ казва, че през последните месеци са направени допълнителни подобрения в автомобила L CITY, оптимизиран е процесът по сглобяването и е усъвършенствана изработката на някои детайли, както и работата на софтуера. Добавени са два нови режима на движение и сега автомобилът отговаря на всички изисквания и съвременни параметри, допълва компанията.

Още един автомобил L CITY е произведен и е отпътувал към новия си собственик в Мюнхен, Германия – потенциалният партньор на „Син Карс Индъстри“ в страната.

Дружеството е получило и патент от българското Патентно ведомство за мултифункционална платформа за мултифункционален електрически автомобил за градска среда.

Свързани компании:

Син Карс Индъстри АД(SIN)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:12 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още