Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Софтуер

"Инвестбанк" вече с нов корпоративен сайт

Новият сайт на банката е с осъвременена визия в съответствие с модерните уеб интерфейси

"Инвестбанк" вече с нов корпоративен сайт

Снимка: Инвестбанк

„Инвестбанк“ АД е с нов двуезичен корпоративен сайт от 06.10.2021 г. Новият сайт на банката ibank.bg е с осъвременена визия в съответствие с модерните уеб интерфейси и съчетава иновативни възможности за оптимизация и добро потребителско изживяване.

Отчитайки потребителските нужди, новата структура и дизайн на страниците съответстват на най-съвременните графични тенденции. Модерна визия и дизайн, удобни функционалности и потребителски интерфейс улесняват навигацията и бързия достъп към отделните менюта.

Още по темата

Проектът е разработен съвместно с екипа на СтудиоХ, а в процеса на работа приоритет е изграждането на удобен и user-friendly корпоративен уеб сайт с риспонсив дизайн, предоставящ лесно използване на съдържанието.

Потребителите на ibank.bg получават възможност за лесна ориентация в навигационните менюта и бърз достъп до канали за продажба на банката като платформите за онлайн кандидатстване за бърз потребителски кредит и дистанционно откриване на депозит изцяло онлайн. 

В обособената продуктова онлайн продажбена платформа към корпоративния сайт на банката е включен и микросайта „Удобно за теб“, чрез който може да се заяви както кредит, така и кредитна карта. Има вход и към мобилното приложение, а Интернет банкирането също e с нова начална страница.

С цел създаване на максимално улеснение за клиентите информацията в сайта е по-добре структурирана, а разработените калкулатори заемат централно място в него. Сайтът е съвместим с всички браузъри и техните най-актуални версии.

Изцяло променената визия на сайта представлява етап от динамичния растеж на „Инвестбанк“ АД и развитието на банковото обслужване. При разработката на сайта са използвани всички добри практики за създаване на висока сигурност и бързо действие на сайта.

Сайтът е номиниран в Конкурса Сайт на годината, направление Корпоративен сайт и ще се състезава с още 17 други участника за престижното отличие.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Софтуер
Облачният бизнес на SAP остава основен двигател на приходите