IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Softline спечели наградата на Microsoft „Партньор на годината 2021” за България

Наградите „Партньор на годината“ отличават партньори, които са разработили и доставили изключителни решения, базирани на Microsoft технологии, през годината

10:26 | 09.07.21 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Пламена Бургуджиева, Country Manager за Softline България. <em>Снимка:&nbsp;Softline България</em></p>

Пламена Бургуджиева, Country Manager за Softline България. Снимка: Softline България

Водещият доставчик на решения и услуги за дигитална трансформация и киберсигурност Softline е носителят на наградата „Партньор на годината 2021“ на Microsoft за България. Компанията бе отличена сред глобална конкуренция от топ партньори на Microsoft за демонстриране на високи постижения в иновациите и внедряването на клиентски решения, базирани на Microsoft технологии.

„Изключително развълнувани и благодарни сме, че компанията Softline България е признатa за „Партньор на годината“ за 2021 г. от Microsoft.  Тази награда е естествено продължение на отдадеността на служителите, силната работа в екип и изключителното качество на услугите, което ни направи доверен партньор за всички нашите клиенти“, коментира Пламена Бургуджиева, Country Manager за Softline България.

„Много съм горд, че българското представителство на Softline получава тази престижна награда. Инвестицията ни във висококвалифициран екип, тяхната ангажираност и страст към работата и нуждите на нашите клиенти, както и силното партньорство с Microsoft, са отразени в това постижение“, добави Золтан Месарош, генерален директор на Softline за Източна Европа.

софтлайн софтлайн

Наградите „Партньор на годината“ на Microsoft отличават партньори на компанията, които са разработили и доставили изключителни решения, базирани на Microsoft технологии през последната година. Наградите бяха разделени в различни категории, като победителите бяха избрани сред повече от 4 400 подадени номинации от повече от 100 страни по света. Softline бе отличена за предоставянето на изключителни решения и услуги в България.

Отличието „Партньор на годината“ се връчва на партньори, които постигат значителен ръст на локално ниво, полагайки грижи за удовлетвореността на клиентите, които използват решенията на Microsoft Cloud.

„За мен е чест да обявя победителите и финалистите на наградите „Партньор на годината“ на Microsoft за 2021 година“, каза Родни Кларк, корпоративен вицепрезидент на Global Partner Solutions, Channel Sales, Channel Chief в Microsoft. „Тези забележителни партньори показаха дълбока ангажираност с изграждането на решения от световна класа за клиентите - cloud-to-edge - и представляват едни от най-добрите и най-ярките, които нашата екосистема може да предложи“, допълни той.

За Softline

Softline подпомага и предоставя услуги за дигитална трансформация и киберсигурност на клиенти от над 50 държави и в повече от 95 града по света. Нашите над 2400 акаунт мениджъра и повече от 1000 технически специалиста, отговарящи за продуктите и услугите, съдействат на нашите клиенти да изберат и интегрират правилните продукти по най-ефективния начин, създавайки и управлявайки хибридни и сигурни инфраструктури. Ръка за ръка с нашите клиенти, глобалните ни екипи за поддръжка и обслужване управляват и поддържат инфраструктурата, необходима за подпомагане на дигиталната трансформация от световна класа, cloud-базираните услуги и непоклатима киберсигурност.

Днес, след повече от 25 години опит, около 5000 служители по целия свят и оборот за 2020 г. в размер на 1,8 милиарда американски долара, Softline е водещ глобален доставчик на дигитална трансформация, cloud услуги, киберсигурност и прилежащите решения и услуги. Благодарение на нашите повече от 6000 доставчика, ние помогнахме на над 150 000 малки, средни и големи бизнес предприятия от частния и публичния сектор да пренесат своя бизнес в дигиталния свят.

Целта на Softline е да помогне на клиентите си  да подобрят бизнес резултатите и качеството си на живот чрез най-ефективното използване на технологиите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:00 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още