IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейността на застрахователите и търговията ще са във фокуса на седмицата

НСИ ще публикува данни за местата за настаняване четвъртото тримесечие на 2019 г. и продажбите в промишлеността, строителството и търговията през януари 2020 г.

09:56 | 09.03.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Pixabay</em></p>

Илюстрация: Pixabay

През тази седмица ще излязат статистически данни, които да дадат информация, свързана с развитието на българското стопанство – за икономиката и финансите на държавата.

В понеделник (9 март) Националният статистически институт ще обяви годишните данни за миналата година за местата за настаняване. 

Във вторник (10 март) от националната статистика ще обявят данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през януари 2020 г.

В сряда (11 март) Българската народна банка ще даде информация за дейността на застрахователни и презастрахователни дружества през декември 2019 г.

От НСИ ще научим колко са местата за настаняване през януари 2020 г.

В четвъртък (12 март) от статистиката ще излязат предварителни данни за търговския обмен на България през януари 2020 г.

В петък (13 март) няма обявени събития.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още