IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЧЕЗ Електро в конкуренция сред търговците на електроенергия на свободния пазар

Дружеството гарантира сигурни доставки на електроенергия в дългосрочен план, както на регулиран, така и на свободен пазар

11:06 | 23.08.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

От 1 октомври 2020 г. всички потребители на електроенергия за небитови нужди трябва да излязат на свободния пазар. Списък с клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, за които се отнася законовото изискване, е публикуван на сайта на дружеството cez.bg.

ЧЕЗ Електро оказва съдействие на клиентите, на които предстои излизане на свободен пазар, чрез индивидуални консултации с търговските представители на дружеството. За запитване за оферта и подпомагане избора на доставчик съобразно нуждите и потреблението, постигане на оптимални условия за доставка, както и ценообразуване, съобразено с пазарните условия, на разположение на клиентите са и експертите на ЧЕЗ Електро в центровете за обслужване на клиенти, на информационна линия 0700 10 010, както и на info@cezelectro.bg. Запитване за оферта може да се направи и на интернет адрес https://info.cez.bg/webint/app/om_popup.php, посочват от дружеството.

ЧЕЗ Електро е един от най-големите лицензирани търговци на електроенергия на свободен пазар. Дружеството притежава 3 лицензии – за краен снабдител, търговец и доставчик от последна инстанция. Стопанските потребители имат възможност да упълномощят ЧЕЗ Електро за оформяне на всички необходими документи по процедурата за преминаване на свободния пазар. 

От дружеството посочват, че осигуряват няколко изключителни ползи за клиентите, които са го избрали за свой търговец на свободен пазар - сред тях възможност за стабилно и дългосрочно партньорство, конкурентни цени с възможност за индивидуално договаряне на условията на доставка, без допълнителни разходи за балансиране, безплатно изготвяне на прогнози, комплексно обслужване, в това число и комбиниран договор за доставка на електроенергия, разпределение и балансиране, комбинирана фактура, автоматизирани клиентски системи.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:52 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още