Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Webit подготвя невиждана досега церемония за годишните си награди

Събитието ще се проведе на 25 април в София Тех Парк

Webit подготвя невиждана досега церемония за годишните си награди

Само две седмици ни делят от безпрецедентната по мащабите си в България церемония за раздаването на годишните награди на Webit.Foundation, наречена още “Наградите на Бъдещето”.

Събитието ще се проведе на 25 април в София Тех Парк и ще се излъчва в ефира на Нова телевизия. Ограничено количество билети все още се предлагат на сайта на събитието.

Ставайки част от световната общност на Webit, те ще се присъединят към хората, които чертаят бъдещето на света днес. Носители на наградите Webit са глобални лидери, които променят света.

Български бизнес и академични лидери, кметове, законотворци и политици ще бъдат номинирани и наградени от световните лидери на Webit общността за постиженията и заслугите си за най-добрите бизнес модели и иновации, развитие на дигиталната икономика,  политически и управленски инициативи за успешно интегриране на технологични решения и подобряване на качеството на живот на хората.

Грандиозната церемония по раздаването на наградите е само част от програмата на Webit.Festival Europe - най-влиятелното събитие за дигитална икономика и технологии в региона, част от световната серия от събития и общността Webit.

Тази година фестивалът ще събере в София Тех Парк 5000 посетители от над 90 държави, а повече от 300 лектори ще споделят безценен опит от водещите световни компании и ще ни помогнат да се адаптираме към тенденциите, които през следващите няколко години ще променят живота ни из основи.

Категориите на наградите са разделени на няколко области - Бизнес и Иновации (иновации в образованието, в здравеопазването, в транспорта, в банки и финанси, в сигурността, в туризма, бизнес софтуер, реклама, маркетинг и др); Дигитални приложения (приложения за развлечения, банкиране, финанси, игри, новини, спорт), Политики (за умна градска администрация, за умен транспорт, умна енергия, иновативни законодателни инициативи) и Специални награди, които ще отличат най-успешната жена в технологичния сектор у нас, най-иновативното средно училище в страната и личност с изключителен принос за дигиталната индустрия в България.

Наред с изключителното международно жури, в България Webit успява да обедини и най-влиятелните български асоциации и неправителствени организации.

Сред тях попадат BASSCOM и BAIT - двете организации, обединяващи водещите технологични компании в България, Съвета на Ректорите, обединяващ всички висши училища в страната, Националното сдружение на общините, Държавна агенция “Електронно управление”, Българската асоциация на рекламодателите (BAA), IAB България и Българската асоациация на PR агенциите (BAPRA), всички те представлявани от техните председатели или избрани членове на бордовете им.

Победителите в отделните категории ще имат честта да получат отличията си от някои от световните лидери в своите области. Наградата за иновации в образованието например ще бъде връчена от Конрад Волфрам - човекът, който с работата си променя методите на обучение в цял свят и основател на Фолфрам Алфа.

Най-успешните здравни иноватори у нас ще имат възможност да бъдат наградени от проф. Шафи Ахмед и д-р Лиса Латс. Доктор Ахмед е един от най-известните хирурзи в света и първият, направил серия от операции с очила за виртуална реалност. Директорката за изкуствен интелект на IBM Watson работи за най-развития проект за изкуствен интелект в света на здравеопазването, който вече заменя лекари при диагностицирането.

Наградите за маркетинг и реклама и останалите категории ще бъдат връчвани от глобалния президент на Havas Worldwide, световните маркетинг и творчески директори на DigitalisLBi, Lego, редактори на Forbes, Huffington Post, лидери от Google и много други.

Официалната церемония по връчването на наградите на Webit.Foundation ще се проведе на 25 април 2017 г. в София Тех Парк. Местата са ограничени.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Новини

Последни новини

Коментари ()


Още от Новини
Тръмп: Huawei може да бъде включена в търговско споразумение с Китай